Als vriend van VIDB toegang tot alle artikelen

Het maken van VIDB doen wij met veel passie en plezier. Het vak journalistiek en het Voetbal in de Bollenstreek zitten in ons hart. Er gaat echter ook veel tijd in zitten. En tijd kost geld. Om die reden hebben wij ervoor gekozen bepaalde artikelen waar wij extra tijd aan hebben besteed alleen beschikbaar te maken voor VIDB Vrienden.

Als vriend draag je namelijk bij aan het maken van VIDB door € 36,- per jaar te betalen. Met onder andere die € 36,- kunnen wij de mensen betalen die VIDB mogelijk maken. En is het dus fair dat jij als VIDB Vriend alle artikelen kunt lezen. Ook die artikelen waar extra tijd in heeft gezeten.

Hoe werkt het? Op deze pagina kun je vriend worden van VIDB. Dat wijst allemaal voor zich. Als je jouw ‘contributie’ hebt voldaan kun je op www.voetbalindebollenstreek.nl inloggen in het menu bij ‘Mijn Account’ met jouw gegevens. Eenmaal ingelogd heb je toegang tot alle artikelen. Hupsakee!

En…er zijn nog meer voordelen als je vriend bent van VIDB. Nieuwsgierig? We leggen ze hieronder aan je uit:

Tot slot, omdat we er zelf een hekel aan hebben wanneer lidmaatschappen automatisch verlengd worden, doen we dat bij jullie ook niet. Elk jaar wordt het lidmaatschap opgezegd. Wel sturen we je een mailtje met de vraag of je wilt verlengen of niet. 

Inderdaad een eerlijke deal! Ik steun jullie graag
VrouwMan
--
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
wel al lid? log hier in